• Links: Cornèl Slof, rechts: Craig Wilson

    Karin Tim-Mijland

Rabobank helpt ondernemers groeien

,,Je bedrijf is je passie, je levensdoel en inkomstenbron. Aanpassingsvermogen en groei zijn in deze tijden belangrijker dan ooit."

,,Stilstand is achteruitgang", aldus Craig Wilson en Cornèl Slof, respectievelijk accountmanager MKB en accountmanager Grootzakelijk bij Rabobank Rijn en Heuvelrug.

Ondernemers worden geconfronteerd met veel uitdagingen. Dit betekent dat bedrijven in beweging moeten blijven om toekomstbestendig te zijn. Continu vernieuwen op thema's zoals innovatie en digitalisering zijn hierbij belangrijk richting groei. En dat kan in kleine stapjes, vanuit een gezonde financiële positie, aldus de heren.

SNELLE FINANCIERING Ook Rabobank blijft vernieuwen. Een voorbeeld hiervan is Fundr®, waarmee ondernemers op een innovatieve, snelle en eenvoudige manier financiering kunnen krijgen. Craig: ,,Als ondernemer weet je binnen 15 minuten wat je kunt lenen en tegen welke kosten. En het geeft mij als accountmanager meer tijd om met de ondernemer in gesprek te gaan, bijvoorbeeld over groei."

Rabobank vindt de toekomst van jou en jouw bedrijf belangrijk. Ruim 60 procent van de ondernemers zegt te willen vernieuwen, maar toch gebeurt het te weinig. Craig: ,,Daarom helpen wij je graag, door een groeimindset te realiseren en in te spelen op veranderingen en kansen in de markt. Wij willen ondernemers inspireren, faciliteren en activeren in het realiseren van hun groeiambities. Met als doel dat hun bedrijf financieel gezond blijft."

De kracht van de Rabobank is van oudsher de lokale aanwezigheid en betrokkenheid. Craig en Cornèl zijn lokaal bekende gezichten. ,,Veel van onze klanten hebben een bedrijf in deze regio en als lid van lokale ondernemersverenigingen kennen wij veel ondernemers en weten we wat er lokaal speelt. Wij begrijpen hun uitdagingen en kunnen veel zaken direct regelen."

Ondernemers leren vooral ook van andere ondernemers. Daarom zetten wij onze netwerken en partnerships in om ondernemers met elkaar te verbinden en oplossingen te delen. ,,Een probleem waar het ene bedrijf mee worstelt, heeft een ander vast al eens getackeld," aldus Cornèl. ,,Wij zijn betrokken bij lokale ondernemersnetwerken en organiseren masterclasses voor ondernemers, gericht op het versterken van kennis en vaardigheden."

Begin juni start weer een reeks miniMasters voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe inzichten en inspiratie. ]Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/rh. ,,Wil je sparren over hoe wij je kunnen helpen om te groeien, neem dan contact met ons op via 06-3070 6828 (Craig) of 06-5376 6406 (Cornèl). Wij helpen je graag. Samen maken we het verschil!"\