• Caro van den Berg

Deur financiële diensten denkt mee

Service, kwaliteit en de gunfactor

LEERSUM Het meedenken met klanten is voor het betrokken team van Deur financiële diensten altijd het uitgangspunt. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij deze maatschappelijk georiënteerde financiële dienstverlener rekenen op optimale ondersteuning en een accurate afhandeling van financiële zaken. Met de overname van de RegioBank in Doorn garandeert Deur een voortzetting van dezelfde kwaliteit dienstverlening inclusief het volledige pakket van bankzaken, hypotheken en pensioenen.

door Caro van den Berg

Al meer dan dertig jaar is Theo Deur (57) specialist in het aanbieden van financiële producten. ,,Met heel veel plezier doe ik dit werk", aldus de sympathieke ondernemer. Nadat hij in 1980 bij zijn broer in dienst kwam, nam hij in 2002 het bedrijf over. Zichtbaar trots is hij op zijn team van elf medewerkers. ,,Ik ben blij met dit gemotiveerde en ervaren team waarmee we een sociaal commercieel bedrijf vormen."

Deur financiële diensten heeft naast een commerciële, ook een belangrijke maatschappelijke functie binnen de regio. Diverse sportevenementen, verenigingen, het bloemencorso en het estafette team Amazing van de Stichting Roparun die zich inzet voor palliatieve zorg aan mensen met kanker, worden door Deur gesponsord. ,,Als je dienstbaar bent aan je klanten en je hebt de kwaliteit in huis, dan heb je bestaansrecht. We zijn continue bezig om klanten te ondersteunen en mee te denken over wat ze nodig hebben op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Het draait bij ons om service, kwaliteit en de gunfactor."

Dat Deur ver gaat in zijn dienstverlening illustreert het volgende voorbeeld: toen hij onlangs op de hoogte kwam van een zolderbrand, controleerde hij direct of dit één van zijn klanten was overkomen. ,,Toen dit bleek ben ik er meteen heengereden en ter plekke de mensen ondersteund. Zorg en aandacht geven en alle zaken regelen zijn belangrijk als zoiets gebeurt."

RegioBank Per 1 februari neemt Deur financiële dienstverlening de RegioBank van Onstein en Zoon BV in Doorn over. ,,Ad Onstein en ik hebben al jarenlang een goede band met elkaar. Door omstandigheden moet hij helaas zijn bedrijfsactiviteiten stoppen. De klanten zijn al geïnformeerd over de overname en kunnen rekenen op dezelfde kwaliteit en het volledige pakket van dienstverlening." De ondernemer vindt het fijn dat Annemarie, de dochter van Onstein, binnenkort zijn team komt versterken. Goede herinneringen bewaart hij aan de uitverkiezing tot Ondernemer van het jaar 2013. ,,Het thema van deze verkiezing was netwerken en verbinden. Met 48 procent van de stemmen hebben we toen gewonnen. Het heeft onze organisatie veel positieve respons opgeleverd."

Deur financiële diensten, Rijksstraatweg 159a, 3956 CL Leersum, tel: 0343 - 421111; www.deurfinancielediensten.nl; info@deurfd.nl

Fotobijschrift: Een deel van het ervaren en enthousiaste team van Deur financiële diensten met Theo Deur als tweede van rechts.