Meer dan geslaagd optreden van FC Driebergen

DRIEBERGEN In het altijd beladen voetbalduel tussen Jonathan en FC Driebergen, waren het ditmaal de Driebergenaren die met uitstekend spel de drie punten mee naar huis namen. In Zeist werd verdiend gewonnen met 0-2. De jarige FC Driebergen trainer Raymond van der Kort:,, We speelden misschien wel de beste eerste helft van het seizoen en hadden de wedstrijd volledig onder controle. Vanuit een goede organisatie en goed positiespel, waren we aan de bal niet te stuiten en werd er gewoon lekker gevoetbald. Een plezier om naar te kijken."

Het was in de 21e minuut Matthijs Brink die FC Driebergen verdiend op een 0-1 voorsprong wist te zetten. Met kort daarop een rode kaart voor Jonathan, hielden de Driebergenaren het tempo er in en kwamen kort voor rust op een 0-2 voorsprong. Een ruststand die op alle fronten dik en dik verdiend mocht worden genoemd.

En ook in het tweede deel een bijzonder ijverig en vastberaden FC Driebergen, dat weliswaar het eerste kwartier een matige fase kende, maar vervolgens weer vol gas gaf en de thuisploeg volledig overklaste. Het was dat het vizier van de van der Kort formatie niet op scherp stond, anders had de uitslag nog veel hoger kunnen en moeten uitvallen. Een absoluut belangrijke driepunter in de eindfase van deze competitie.