• Sebastiaan Bode

Matig spelend FC Driebergen naar winst​

DRIEBERGEN In een zeer matig voetbalduel behaalde het thuisspelende FC Driebergen een 4-1 overwinning op 't Vliegdorp uit Soesterberg. Driebergen trainer Raymond van der Kort:,, We hebben te wisselvallig gespeeld en leken er op momenten niet helemaal bij. Concentratieverlies en een te laag tempo waren de ingredienten van dit matige optreden van mijn ploeg. Dat moet gewoonweg de komende wedstrijden verbeteren. We hadden met dubbele cijfers kunnen winnen."

Een op alle fronten beter spelend FC Driebergen, kwam in de 20e minuut op een 1-0 voorsprong door een treffer van Robin Notenboom. Maar een in slaap gevallen Driebergen kreeg in de 25e minuut de gelijkmaker om de oren waarna de van der Kort formatie de draad gelukkig weer op wist te pakken en via doelpunten van Juri Vonk en Robin Notenboom naar een ruststand van 3-1 snelde.

Ook in het tweede deel een te wisselvallig spelende thuisploeg die weliswaar in de 70e minuut wist uit te breiden naar 4-1 middels een fraai schot van Kevin van Woudenberg, maar geenszins het vereiste niveau wist te vinden. Drie belangrijke punten in een wedstrijd die als matig gekwalificeerd kon worden.