Knappe overwinning FC Driebergen

DRIEBERGEN Tegen koploper Jonathan uit Zeist boekte zaterdag derdeklasser FC Driebergen een knappe en op alle fronten dik verdiende 3-0 overwinning. Driebergen trainer Raymond van der Kort:,, Ik ben uitermate tevreden over het verloop van de wedstrijd. Alhoewel er momenten van zwakte waren, hebben we nagenoeg de gehele wedstrijd gedomineerd en had de score eigenlijk nog hoger kunnen uitvallen. Meer en meer komt er stabiliteit in de ploeg. Een compliment is dan ook op zijn plaats."

Alhoewel de thuisploeg wat angstig begon tegen de Zeistenaren, kreeg het team geleidelijk aan meer vertrouwen in eigen kunnen en was de 1-0 voorsprong in de 20e minuut van Kevin van Woudenberg dan ook verdiend te noemen. Met een spetterend afstandsschot van Jelle Adema kort voor rust was de 2-0 voorsprong en ruststand loon naar werken voor FC Driebergen.

Nadat Jonathan in de 50e minuut met tien man kwam te spelen, was het voor de thuisploeg eigenlijk eenrichtingsverkeer en kwam Driebergen in de 75e  minuut op 3-0 door een treffer van 'Messi' (oud Jonathan speler). Daarmee was de wedstrijd gelopen en kon FC Driebergen drie punten bijschrijven. Een bijzonder knappe overwinning van de van der Kort formatie.