FC Driebergen krijgt geen loon naar werken​

DRIEBERGEN Zaterdag derdeklasser FC Driebergen kreeg in de uitwedstrijd tegen SVM uit en in Maartensdiijk geen loon naar werken en verloor ongelukkigerwijs met 2-1. Driebergen trainer Raymond van der Kort:,, We hebben eigenlijk de wedstrijd gedomineerd en speelden een goede wedstrijd. Met name in de tweede helft hebben we verzuimd de geboden kansen af te maken, waardoor wederom kostbare punten verloren gingen."

FC Driebergen begon offensief aan de wedstrijd en kreeg al in de beginminuten diverse kansen in de voeten geworpen. Maar geheel tegen de verhouding in was het thuisploeg SVM dat na een kwartier speeltijd op een 1-0 voorsprong kwam. Maar in de 38e minuut werd het harde werken van Driebergen wel beloond en schoot Michel Hoekstra (eerste doelpunt ooit in het eerste team) zijn ploeg naar gelijke hoogte (1-1)

Een treffer van SVM kort voor het rustsignaal (vermeende buitenspelsituatie) betekende een 2-1 ruststand. Na rust een op volle toerren draaiend FC Driebergen dat naarstig op zoek ging naar de gelijkmaker. Maar tal van geboden kansen werden eenvoudigweg niet afgemaakt, wat leidde tot een absoluut onverdiende 2-1 nederlaag. Gezien het vertoonde spel gaat FC Driebergen de komende weken zeker nog tal van punten toevoegen aan de momenteel wel erg magere vier gescoorde punten.