Van hippe babykleding tot eigen kledinglabel

15-01-2020, 14:31 |Van onze partner

Voor de beweeglijkste kleintjes waar comfort en bewegingsvrijheid van belang is. of voor baby’s die op iedere Instagram foto “shinen” in een nieuwe outfit. Het babykledinglabel Frogs & Dogs is hier perfect voor. De groothandel achter het label, M.G. van Meel, kan je zelfs helpen bij het opzetten van een eigen (baby-)kledingmerk. Met hun speciale private labelling service kan iedereen die deze ambitie heeft een eigen kledinglijn starten. Hoe? Dat lees je hieronder.

Wat is Frogs & Dogs?
Frogs & Dogs is een babykledingmerk, met een complete collectie voor de allerkleinsten. Van rompertjes tot pyjama’s, van onesie tot slaapzakken, slabbetjes en tutteldoekjes: Frogs & Dogs heeft het. Kenmerkend voor het label Frogs & Dogs is dat de kleding bijzonder zacht en comfortabel is, zodat een baby ongehinderd kan bewegen. In iedere collectie komen de figuurtjes Fred & Daisy terug: het hondje en kikkertje waar het label haar naam aan dankt.

Het assortiment van Frogs & Dogs wordt voortdurend uitgebreid. Zo is er al Newborn, met babykleding in maat 50 - 80 en mutsjes, slabbetjes en andere babyspullen. Nieuw is Frogs & Dogs PY’s: pyjama’s in maat 62 - 140, gemaakt van hoogwaardig materiaal en de beste technieken. Of wat te denken van bandana bibs, reversible jackets of schattige hoofdbandjes?

Waar kan ik het krijgen?
Het babykledinglabel Frogs & Dogs is ontworpen en geproduceerd door M.G. van Meel, een importeur van baby- en kinderkleding. M.G. van Meel is een groothandel en levert aan de grootste kledingwinkels tot kleine zelfstandige ondernemers. Door de populariteit van Frogs & Dogs is de collectie in steeds meer kledingwinkels te vinden. Ook online is het label eenvoudig te vinden.

Heb je zelf een kledingwinkel, webshop, of de ambitie er een te beginnen? Dan kun je dit hippe merk babykleding zelf gaan verkopen. Er is zelfs de mogelijkheid om samen met M.G. van Meel een private label op te zetten.

Is een private label iets voor jou?
Een private label starten, dat klinkt als iets voor topsporters, filmsterren en andere beroemdheden. Toch? Niet helemaal, want met de speciale private labelling service van M.G. van Meel wordt het heel eenvoudig.

Een private label houdt in dat je onder eigen bedrijfsnaam producten verkoopt, die worden naar jouw verwachtingen worden aangepast. In dit geval ontwerp je in feite je eigen kledinglijn, zo lang je maar genoeg stuks afneemt. Hoeveel is genoeg, vraag ernaar bij M.G. van Meel, dit kan namelijk heel specifiek zijn.

M.G. van Meel hielp al vele klanten bij het opzetten van hun eigen private label, met ondersteuning in o.a. het ontwerpen, produceren, importeren en distribueren van de producten. Het begint met jouw idee, M.G. van Meel helpt je bij de uitwerking en realisering. Voor meer informatie kun je terecht op de private labelling pagina van M.G. van Meel.