Haarverzorging- en nageltrends voor de zomer van 2020

25-05-2020, 14:38 |Van onze partner

Goede haarverzorging en verzorgde handen en voeten zijn een belangrijk onderdeel van jouw uitstraling. Met de zomer in aantocht en de stijgende temperaturen wil je natuurlijk goed voorbereid zijn op het gebied van haarverzorging en de nieuwste nageltrends. Of je nu kiest voor een mooie pasteltint of eens goed uitpakt met extra-large nagels, het kan allemaal deze zomer. Het is altijd leuk om een klein beetje te experimenteren. Je ontdekt in dit artikel de beste haarverzorging- en nageltrends voor deze zomer.

Haarverzorging to go

Een trend in de haarverzorging die deze zomer terugkomt is de wash and go. Heb je krullen van nature, dan was je je haar, laat je het aan de lucht opdrogen en kam je het met je vingers. Zo heb je een prachtige natuurlijke haarlook. Heb je stijl haar, kies dan voor de eenvoudige methode: eerst je haar wassen, vlecht het en laat het opdrogen aan de lucht en haal de vlechten eruit. Je kunt ook eerst een krultang gebruiken, maar dat is niet goed voor de haarverzorging.

Nageltrends met natuurlijke tinten

Er w`ordt wel eens gezegd hoe groter hoe beter en dit geld ook op het gebied van nageltrends deze zomer. Wil je bijvoorbeeld een keer groots uitpakken met jouw nagels, kies deze zomer dan voor extra lange ovale nagels met een tof patroon. Maar ook wanneer je het liever simpel houdt is er genoeg te ontdekken op het gebied van nageltrends. Zo kun je kiezen voor pasteltinten als lichtroze of crème of kies voor de kleur van het jaar: classic blue.

Groots uitpakken

De jaren ’80 maakt een comeback op het gebied van nageltrends. Zo kun je de klassieke French manicure combineren met een groovy twist in de vorm van nageltipjes in verschillende kleuren, zoals lichtoranje. Breng hierbij een nude-kleurige ondertoon aan zodat je nagels er verzorgd uitzien. Of ga een stap verder door het gebruiken van minimalistische embellishments met kleine of grote stickers. Je nagels krijgen hier een opvallende look door en het is ook nog eens erg stijlvol. Je bent zo in ieder geval goed voorbereid met de haarverzorging- en nageltrends.