• Zorg PlusPunt

Thuiszorgwinkel Driebergen levert via IDeal of Tikkie

DRIEBERGEN Ouderen wordt geadviseerd zo min mogelijk hun huis te verlaten. Om toch de benodigde zorg hulpmiddelen in huis te krijgen heeft Thuiszorgwinkel Zorg PlusPunt onderstaande maatregelen getroffen:

,,Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen", licht Nicole van der Luur toe.

,,De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.  Indien u geen contact wilt met onze medewerkers, dan kunt u uw bestelling ook aan ons doorgeven en dan zullen wij deze buiten voor u klaarzetten. De betaling kan dan geschieden door het bedrag vooraf over te maken of middels een iDeal link of Tikkie."

,,U kunt bij ons ook virtueel winkelen", vervolgt Van der Luur. ,,Dat wil zeggen dat wij u in de winkel kunnen rondleiden langs onze producten middels Whatsapp videobellen of Facetime. Ons Whatsapp nummer is: 0343-515472."

BEZORGING ,,Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. De bezorger zal na toestemming van de ontvanger voor ontvangst tekenen. Dit doen we om direct contact tussen mensen te minimaliseren. Wij vragen de ontvanger om de laatste drie tekens van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningsveld. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs maken gebruiken van een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen. 

Thuiszorgwinkel Zorg PlusPunt

Loolaan 70

3971 PP Driebergen

Email: info@zorgpluspunt.nl

Telefoon en Whatsapp: 0343-515472

www.zorgoutlet.nl

www.winkelmetzorg.nl

Label:

Coronavirus