• Supermarktmanager Margreet Hordijk en assistent-manager Niels Linders openen de vernieuwde AH Binnenhof Driebergen.

    Albert Heijn/Yasmin Hargreaves

Albert Heijn Binnenhof na verbouwing weer open

DRIEBERGEN De Albert Heijn-vestiging aan het Binnenhof in Driebergen heeft maandag de deuren weer geopend. De supermarkt heeft na een grondige verbouwing een ruimer assortiment gekregen. Daarnaast zijn er nieuwe zelfscankassa's geplaatst.

,,De reacties zijn heel positief. Onze klanten zijn zeer te spreken over de ruime paden en het assortiment,” zegt supermarktmanager Margreet Hordijk. Het filiaal heeft meer versproducten in de schappen liggen en het assortiment aan vegetarische producten is uitgebreid. ,,Met 'dry misting', een fijne verneveling van water, blijft alles langer vers", aldus Hordijk.

ZELFSCANKASSA'S De supermarkt heeft nu twaalf zelfscankassa's. ,,Met de handscanner of de mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen. Ook kunnen ze boodschappen in één keer scannen bij de zelfscankassa. Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat natuurlijk ook.”

Albert Heijn Binnenhof Driebergen is open van maandag tot en met zaterdag van 7.00 tot 22.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.