• Lex van Lieshout ANP

Gemeente vernieuwt inloop Grip op Geldzaken Doorn

DOORN De gemeente Utrechtse Heuvelrug geeft de inloop Grip op Geldzaken in Doorn een nieuwe start. Het college heeft besloten de laagdrempelige inloop voor inwoners met financiële vragen uit te breiden.

Vanaf donderdag 4 oktober staat het team klaar met meer partijen, zodat iedere inwoner geholpen kan worden. Het Sociaal Dorpsteam, Sociaal Raadslieden, Schulddienstverlening, Formulierenbrigade, Humanitas en Schuldhulpmaatje zijn aanwezig. Inwoners kunnen bij hen terecht voor hulp bij invullen van formulieren, budgetadvies, vragen over toeslagen of andere financiële vragen. Met de inloop Grip op Geldzaken wil de gemeente met een breed team hulp bieden aan deze inwoners.

Wethouder Hans Waaldijk: ,,In Driebergen is de inloop al een groot succes. Daarom hebben we besloten om ook in Doorn deze uitgebreide inloop te starten, zodat wij samen met onze partners de inwoners nog beter kunnen helpen."

De inloop is vanaf 4 oktober elke donderdagochtend van 10.00-11.30 uur in de Cantina van het Cultuurhuis, Kerkplein 2 in Doorn.