Geen aanleiding voor misdrijf gewonde man in Driebergen

DRIEBERGEN De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van de verwondingen van de gewonde man Tim Ploeg uit Driebergen . Hieruit bleek dat er geen aanwijzingen zijn dat er sprake zou zijn geweest van een misdrijf.

In de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 april is de 38-jarige man uit Driebergen gewond geraakt. Die nacht kreeg de politie rond 01.30 uur een melding dat er een gewonde man op straat liep. Agenten troffen hem aan op de Burgermeesterlaan. Hij had verwondingen aan zijn gezicht en handen en schaafwonden over zijn lichaam. Hij is uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht om zich te laten behandelen aan zijn verwondingen.

Lange tijd is het voor de gewonde man onduidelijk geweest wat er gebeurd is. Zelf kon hij zich niks meer herinneren. Daarom schakelde hij de hulp in van de politie en plaatste zijn broer een oproep op facebook. Na onderzoek van de politie zijn er geen aanwijzingen dat er sprake zou zijn van een misdrijf. Daarom sluit de politie het onderzoek.