• Wilco Willemse

Bloemencorso afgelast: 'Gezondheid staat boven alles'

LEERSUM Het bestuur van het Bloemencorso heeft ,,met pijn in het hart" besloten om het Bloemencorso 2020 in Leersum niet door te laten gaan. Dit naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die maandag door de overheid werden afgekondigd. Evenementen en samenkomsten zijn verboden tot 1 juni, in verband met het coronavirus. 

Enkele bouwgroepen hebben laten weten dat het moeilijk zou worden om hun wagen op tijd af te krijgen, omdat bijeenkomsten met meer dan twee personen niet meer zijn toegestaan tot 1 juni. ,,Wij hadden tot vanavond gehoopt dat wij een deadline konden opgeven. Maar vanwege de gestelde datum van in ieder geval 1 juni hebben wij nu besloten om Bloemencorso 2020 af te gelasten", zo laat het bestuur weten. ,,Gezondheid staat boven alles en wij zien jullie graag terug voor het Bloemencorso 2021."

BLOEMENKONINGIN Ondanks dat het Bloemencorso is afgelast, heeft Leersum wel een nieuwe bloemenkoningin. Uitgerekend tijdens de presentatie werd duidelijk dat het Bloemencorso 2020 in zijn geheel komt te vervallen, maar de nieuwe bloemenkoningin is wel in functie. Maak hier kennis met de nieuwe bloemenkoningin Angelique.

Label:

Coronavirus