• Wildgroei Festival

Eerste Wildgroei Festival op de Heuvelrug

MAARN De eerste editie van het Wildgroei Festival gaat zaterdag 7 april plaatsvinden van 11.00 tot 17.00 uur bij Proefland aan De Venen 11 in Maarn. Dit evenement wordt georganiseerd door vijf ondernemers uit Maarn (Utrechtse Heuvelrug).  Het festival is bedoeld voor ouders, kinderen en iedereen uit de Utrechtse Heuvelrug en omgeving die gezelligheid, duurzaamheid, natuur en creativiteit belangrijk vinden. 


Tijdens het festival is er een kleinschalige markt waar lokale en ambachtelijke producten worden verkocht. Er zijn onder andere woonaccessoires, cadeaus, verzorgingsproducten en fashion-items te vinden. Foodtrucks bieden lokale - en ambachtelijke lekkernijen aan.


Kinderen kunnen spelen in het hooi, varkentjes aaien, broodjes bakken boven een vuurtje, geschminkt worden of een spannende workshop volgen. Het evenement vindt plaats bij de nieuwe locatie Proefland, een boerderij in Maarn. De entree is gratis, voor deelname aan de workshops en activiteiten zoals schminken en een persoonlijkheids-workshop wordt een kleine bijdrage gevraagd van 2,50 tot 12,50 euro. Er is geen pin-automaat aanwezig.

Het doel van het festival is de gezelligheid en daarmee lokale en inspirerende initiatieven uit de Utrechtse Heuvelrug en de omgeving te ontdekken.
Iedereen die op de fiets of lopend komt ontvangt een gratis kampvuur-broodje.
Bij regen en slecht weer gaat het hele festival naar de boerenschuur.
Meer informatie op Facebook: @wildgroei festival.