• 112Heuvelrug.nl

Driebergse schoolvillabrand is bestgelezen artikel

HEUVELRUG Het artikel over de grote brand in de villa aan de Driebergse Hoofdstraat is het best gelezen artikel op de website van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant.

Het artikel over de grote brand, inclusief foto's en video's, werd bijna vijfduizend keer bekeken. Verder scoorde het Leersumse nieuws over Boer zoekt Vrouw-deelneemster Joke erg goed. Zowel het artikel over haar deelname (derde in de top vijf van 2015) als het achtergrondverhaal met Joke (tweede in de top vijf) waren in trek bij de lezers van de website.

Vierde in de top vijf was een artikel over de aanpak van fraude en geweld door de gemeente Utrechtse Heuvelrug, waarin werd aangekondigd dat er twee onverwachte controles binnen de gemeentegrenzen zouden gaan plaatsvinden.

Als vijfde in het top vijf klassement eindigde het nieuws over de terugkeer van de eindstunt van examenkandidaten op het Revius Lyceum in Doorn. Voor het eerst sinds jaren mochten de leerlingen weer hun gang gaan op de school en dat voor de lezer van de website zeker interessant.