• Willem, Wytze, Sam, Jules, Perry Hoogedijk, Ivar en Mees.

    Ruth Bisschop

Muzikaal optreden in Maarn voor ouderen in quarantaine

MAARN Eerste Paasdag gaven zes jonge muzikanten een prachtig muziek optreden, ter ere van de verjaardag van een bewoonster aan de Tuindorpweg in Maarn. 

De 73-jarige mevrouw zit wegens haar gezondheid al enige weken in quarantaine. Haar dochter kwam op het idee om haar te verrassen met een muzikaal optreden in de tuin op haar verjaardag, omdat haar moeder daar zo van houdt. 

Wie anders dan de jongens, die allemaal een blaasinstrument bespelen en ook behoren tot de winnaars van de tv-show 'Lang leve de muziekshow', konden deze wens in vervulling laten gaan. Zo gaven zij, onder leiding van Perry Hoogendijk, op gepaste afstand van de jarige en elkaar een optreden en brachten drie mooie nummers ten gehore.

De jarige mevrouw van de Tuindorpweg genoot met volle teugen en haar dochter was vol emotie door de vreugde bij haar moeder en het enthousiasme van deze jongens bij het spelen van de nummers. Na dit optreden hebben ze ook bij andere mensen opgetreden die door hun gezondheidstoestand al lange tijd niet naar buiten kunnen.

Label:

Coronavirus