• Nieuwsblad De Kaap.nl / Stichtse Courant.nl bedankt alle lezers voor de steun van de afgelopen weken.

    Getty Images

Bedankt voor je steun!

HEUVELRUG Als journalisten zijn we gewend om vragen te stellen, maar de laatste tijd zijn de rollen ook vaak omgedraaid. De meest gestelde vraag: Hoe gaat het met Nieuwsblad De Kaap.nl/ Stichtse Courant.nl? Die betrokkenheid doet ons goed.

Het is exact twee maanden geleden dat we de noodklok luidden. Door de coronacrisis zagen we een aanzienlijk deel van onze advertentie-omzet wegvallen. De toekomst van Nieuwsblad De Kaap.nl/ Stichtse Courant.nl hing aan een zijden draadje, maar gelukkig kwam er al snel veel steun.

STEUN Steun van trouwe lezers die meedenken, doneren of en/of een abonnement afsluiten. Steun van de landelijke overheid, gemeente en plaatselijke politici die de lokale nieuwsvoorziening een warm hart toedragen. En steun van ondernemers die - hoewel ze het zelf ook niet gemakkelijk hebben - blijven adverteren. Alle (financiële) steun helpt. Dankzij de kracht van de lokale samenleving hebben we de eerste maanden van de coronacrisis overleefd. Bedankt allemaal!

TEGENPRESTATIE Door alle steun kunnen we dagelijks blijven schrijven over de impact van het coronavirus, belangrijke politieke besluiten, het verenigingsleven, 112-nieuws, culturele activiteiten en opvallende inwoners en gebeurtenissen. En kunnen we een gratis podium bieden om plaatsgenoten een hart onder de riem te steken. Voor ondernemers is er de pagina Koop Lokaal, promotie tegen een gereduceerd tarief.

Kunnen we hiermee doorgaan? Inmiddels zijn we bijna twee maanden verder en is het zijden draadje iets dikker aan het worden. Toch zijn er nog steeds zorgen: onze advertentie-omzet is nog lang niet op het niveau van voor de crisis en de economie krijgt harde klappen.

NIEUWE PLANNEN Ondanks de onzekere toekomst maken we volop plannen om Nieuwsblad De Kaap.nl/ Stichtse Courant.nl nóg aantrekkelijker te maken. Ook jouw hulp is meer dan welkom! Heb je een tip voor de redactie? Zie je een gat in de markt? Deel je ideeën via dekaap@bdu.nl en help om hét lokale platform voor inwoners, ondernemers, verenigingen en instellingen te vernieuwen en te verbeteren. Samen zijn we sterk.

Met vriendelijke groet, de makers van Nieuwsblad De Kaap.nl en Stichtse Courant.nl

Erik Spit, Ilse Bruinekreeft, Erik van Dijk, Frans de Kleuver en Daan Bleuel.

Wil je ons (blijvend) steunen? Sluit dan hier een abonnement af op Nieuwsblad De Kaap.nl of Stichtse Courant.nl. Honderden plaatsgenoten hebben zich al op die manier aan ons verbonden.

Label:

Coronavirus