Deel je nieuws

Verschillen in Office bij Seniorenacademie

Verschillen in Office Suites. Kantoortoepassingen zijn sinds de home-computer en PC veel gebruikte programma's. Tegenwoordig nog steeds op PC maar ook op laptop, tablet en smartphone. Van deze programma's bestaan veel variaties.

Meer dan 550 Zonnebloemers bij 70-jarig bestaanin de Flint te Amersfoort

Op donderdag 31 oktober a.s. zijn meer dan 550 (!) deelnemers en vrijwil­ligers van verschillende afdelingen van de Zonnebloem uit de regio Rijn & Heuvel (Kromme Rijngebied en Utrechtse Heuvelrug) te gast in theater De Flint te Amersfoort.

HB Connect Heuvelrug - 2de ontmoetingsavon

Voor ouders/ verzorgers van (vermoedelijk) meer– en hoogbegaafde kinderen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Wij willen (groot) ouders en verzorgers van hoogbegaafde kinderen een mogelijkheid bieden om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren.

oranje fonds steunt asielzoekers in vrijwilligerswerk

Nu de gemeente Utrechtse Heuvelrug drastisch moet bezuinigen is ook de subsidie voor Prima Perspectief geschrapt.

Dag van de stilte in de Rijnkapel

Meditatie met Corine van de Lagemaat Zondag 27 oktober is tot Nationale Stiltedag gekozen.

bridge uitslag Sans Souci, Driebergen

Alijn: 1. Eveline v.Walsum en Agnes Hoppenbrouwer 64.50 %

2. Thea Lafeber en Willy van Meijel  62.42 %

3. Diny Dijksman en Peter Saat  58.75 %

Blijn: 1. Mia Veltman en Ria van Zelst  66.67 %

2. Lucie en Janjoop Treffers  61.67 %

Yin Yoga Training ‘Zacht met Angst’ in Driebergen

Angsten hebben we allemaal. Maar als angst een groot deel van je leven gaat innemen en je gelooft dat je angsten de waarheid zijn, beland je in een vicieuze cirkel. Het lukt je dan vaak niet meer om van de mooie dingen in het leven te genieten.

stitle-ontmoeting

Iedere eerste donderdag van de maand -feestdagen uitgezonderd- is er gelegenheid deel te nemen aan de stilte-ontmoeting in de Parklaankerk.

Vanaf kwart voor twee staat de kring klaar. Voel u vrij om binnen te lopen en alvast op adem te komen bij licht en muziek.

Interactieve workshop GoedVolk in Maarn

Maandag 4 november van 10 tot 12 uur verzorgt Gerard van Wijk van GoedVolk tijdens de Zoute Inval in de Bibliotheek Z-O-U-T vestiging Maarn in De Twee Marken een interactieve workshop over het leven zonder wegwerpplastic.

Biljarten in de Cantina

Lekker ontspannen biljarten? Geniet samen met anderen van dit oude en fascinerende spel. Kom dan ook naar de Cantina. Voor dames én heren! Nu ook iedere donderdag vanaf 13:30 uur, uiteraard kosteloos. Voor dames en heren!

Pagina's