Deel je nieuws

Lions boekenmarkt op 11 juli

De Lionsclub Maarn-Maarsbergen gaat op zaterdag 11 juli 2020 van

10.30 tot 12.30 uur weer 2e hands boeken verkopen.

De boekenmarkt wordt buiten gehouden (coronaproof) op het plein achter: dorpshuis “De Twee Marken”, Trompplein 5 in Maarn.

Eerste voorstelling na corona: reprise opera Le Nozze di Suzanna in Doorn

Op zaterdag 11 juli zijn er in Cultuurhuis Pleiade, Kerkplein 4, Doorn twee voorstellingen gepland waar maximaal 30 personen per voorstelling een plaats kunnen krijgen op 1,5 m.

tv risenborgh daagt je uit

Wil jij deze zomer sportief uitgedaagd worden en/of ben je op zoek naar een sport die je goed kan uitoefenen op anderhalve meter afstand in de buitenlucht? Ontdek hoe leuk tennis is en doe mee aan de Zomer Challenge!

Motie vluchtelingenkinderen aangenomen

OPEN heeft samen met D66, CDA en CU op 11 juni een motie ingediend over de opvang van een deel van alleenstaande vluchtelingenkinderen. Deze kinderen leven nu onder erbarmelijke omstandigheden op de Griekse eilanden. Wij zijn blij dat deze motie ook is aangenomen door de gemeenteraad.

Leerlingen Revius Lyceum Doorn nemen deel aan European Youth Webinar

Regelmatig worden tegenstellingen binnen de EU onder een vergrootglas gelegd en soms lijkt het daardoor alsof er meer is dat ons scheidt dan dat ons verbindt. Met verwijten los je niets op, met elkaar in gesprek gaan en blijven, des te meer.

muzikaal onthaal

Op zondag 14 juni jl. weerklonken vrolijke klanken uit de tuin van "Residentie Ridderhof" in Doorn. Een initiatief van een der bewoners van de Vereniging van Eigenaren (VVE).

Gratis webinar van Natuurfotograaf Jan van der Greef

Driebergen, Jan van der Greef is internationaal bekend als wetenschapper en gepassioneerd natuurfotograaf. De schoonheid van de natuur heeft hem naar verre plaatsen over de gehele wereld gebracht, ondanks zijn fysieke uitdaging door polio op jonge leeftijd.

Voor het eerst weer live-concert MAESTROSvanDICHTBIJ

 

Op woensdag 24 juni wordt er voor het eerst weer live optreden in de Grote Kerk.

Bariton Hans Pieter Herman en pianist Bas Verheijden zullen dan het liedrecital Pace non Trovo uitvoeren (dit concert zou eigenlijk op 18 maart al hebben plaatsgevonden).

Lunch voor zorgmedewerkers Het Gouden Hart

LEERSUM - Met veel plezier heeft de Soroptimistclub Utrechtse Heuvelrug de zorgvereleners van Zorgvilla Het Gouden Hart verwend met een lunch in de tuin. Dit als dank voor hun 'corona'-inzet. Het was nog even spannend of het weer goed zou blijven, maar gelukkig het bleef droog. 

Heuvelrug Senioren op de bresvoor veiliger centrum Maarn

Drie bestuursleden van Heuvelrug Senioren, Sanne Schenkkan, Ton Beker en Eric Tappen, hebben op woensdag 3 juni op initiatief van VVD-gemeenteraadslid Evert de Boer een rondje met hem door het centrum van Maarn gemaakt om aandacht te vragen voor de vaak onveilige situaties waar voetgangers mee te

Pagina's