Deel je nieuws

Gala showavond de Pronkzitting van C.S. de Sparrenarren een daverend succes!

Zaterdag 18 januari organiseerde C.S. de Sparrenarren hun jaarlijkse Pronkzitting. In een sfeervolle IVA zaal werden vele kleurrijke en hilarische acts opgevoerd door en voor inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Portretteken Café Amerongen

Start Portretteken Café Amerongen Op 17 februari 2020 gaat het Portretteken Café Amerongen van start.

Wereldwijd Vertelcafe Zeist

Op vrijdag 7 februari bent u weer van harte welkom in het Wereldwijd Vertelcafé Zeist. Laat u een week voor Valentijnsdag meevoeren met en inspireren door romantische, spannende en verrassende verhalen over de liefde en wat ons mensen zoal beroert.

 

Gouden speld voor jubilaris

Bij de gezellige vrijwilligersnieuwjaarsbijeenkomst heeft de provinciaal afgevaardigde van de Zonnebloem Dieny Scheffer de gouden speld mogen uitreiken aan Adri van Boord voor 40 jaar vrijwilliger zijn bij de afdeling Amerongen. Hulde!

dbv bridge uitslagen

A-lijn: 1. Arienne Witte & Huub Verbeeten 56,25%; 2. Han van Bueren & Hans Fock 54,17%; 3. Mavis Panday & Titia Rothuizen 53,75%.

 

Bergbeklimmen met Katja Staartjes

Indrukwekkende beeldlezing over twee Himalaya-expedities. 7-02 om 20.00 Napoleonschuur. Kosten 19,- Inschrijven www.cursusprojectamerongen.nl

Bergbeklimmen met Katja Staartjes

Een indrukwekkende beeldlezing over twee Himalaya-expedities.

Bergbeklimster Katja Staartjes bereikte als eerste Nederlandse vrouw de top van de Mount Everest, de hoogste berg op aarde.

Bridgeuitslagen De Slempers vrijdag 17 januari 2020

Vrijdag 17 januari 2020 is de competitieavond van Bridgeclub De Slempers gespeeld. De uitslag:

A-lijn

1. Diny de Jong & Ben Nieuwenhuis 62,50%

2. Betsie van Breen & Leonard Jonker 61,46%

3. Dorith van Delft & Annelies op ten Noort 54,69

Introductieavond De Spelerij

Theaterwerkplaats de Spelerij presenteert de plannen en mogelijkheden voor dit jaar. Vanavond kan iedereen kennismaken met impro-oefeningen en zijn/haar wensen en ervaring t.a.v. theater en spel delen. In februari start een werkgroep die naar een productie in juni toewerkt.

Blauwdrukken Hoofdhuis Broekbergen uit 1912 teruggevonden

In het archief van het Duitse klooster Mariendonk zijn recent de uit 1912 daterende blauwdrukken ontdekt van de verbouwing en uitbreiding van het in Driebergen gelegen Hoofdhuis van Buitenplaats Broekbergen.

Pagina's