Winkels

HEUVELRUG Supermarkten en andere winkels die voedingsmiddelen verkopen, mogen tijdens Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag hun deuren langer geopend houden. Dat meldt de gemeente Utrechtse Heuvelrug maandag.
Advertorial
HEUVELRUG (ANP) Het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) roept consumenten op om niet te wachten met de paasboodschappen tot vrijdag of zaterdag. Ook drukt de brancheorganisatie van de supermarkten mensen op het hart om vooral alleen te komen en er geen gezinsuitje van te maken. Volgens supermarkten vinden klanten dat nog het lastigste...
DOORN Gedurende 28 jaar runde Frans Lauffer zijn bloemenzaak 'Villa Flora' aan de Dorpsstraat. Nu hij om gezondheidsredenen met vervroegd pensioen gaat en de zaak overdraagt, blikt hij terug. ,,Het was hard werken, maar altijd heel leuk en dankbaar om te doen", laat hij weten.
Advertorial
DOORN Van Veldhuizen womenswear heeft alles in huis om warm de winter door te komen. Van stijlvolle mantels tot behaaglijke jassen, aan te vullen met warme...
LEERSUM Elke dag staan ze weer klaar voor de ongekend grote toeloop aan klanten. Caissières, vakkenvullers en andere supermarktmedewerkers stellen zich dagelijks bloot aan het risico op het coronavirus. In de Leersumse Albert Heijn is de onderlinge sfeer uitstekend, maar laat het gedrag van sommige klanten te wensen over.
HEUVELRUG De plaatselijke middenstand in de Heuvelrug-dorpen blijft een gevarieerd aanbod bieden. Van de bakker tot de slager en van de bloemen- tot de boekwinkel. Met minder mensen tegelijk in de winkel is het prettig boodschappen doen. Voor wie toch niet de deur uit kan of wil, is thuisbezorgen geen probleem. Bestellen kan bij veel...
Advertorial
MAARN Zorgverleners Marco Meurs en Jelke Fokkinga wilden dat dagcentrum De Regenboog het predicaat fairtrade zou krijgen. Ze dienden een aanvraag in bij...
DRIEBERGEN De enige coffeeshop in Utrechtse Heuvelrug is weer open. Na een verplichte corona-sluiting van één dag mogen de klanten van coffeeshop Flamingo aan de Traaij hun wiet nu komen afhalen. Volgens een woordvoerder van de coffeeshop is er extra personeel ingeschakeld om de stroom klanten in goede banen te leiden. 
HEUVELRUG (ANP) De maatregel om activiteiten met meer dan honderd mensen te verbieden en in sommige regio's zelfs strafbaar te stellen, geldt nadrukkelijk niet voor supermarkten. Dat zegt directeur Marc Jansen van het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel tegen het ANP.
DOORN Het pand van supermarkt Albert Heijn aan de Dorpsstraat is van eigenaar veranderd. Volgens magazine Vastgoedmarkt zou de nieuwe eigenaar bijna 5.8 miljoen euro voor de Doornse locatie op tafel hebben gelegd.