Overig

HEUVELRUG Voor de 26 gemeenten van de Veiligheidsregio Utrecht is het sinds 15 mei mogelijk gebruik te maken van de inzet van buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) van alle gemeenten in de regio.
DOORN De brandweer heeft zaterdagochtend met spoed twee patiënten afgehesen uit een woning aan de Klaver in Doorn. De ambulance en brandweer benaderen alle medische incidenten als een mogelijk coronageval, zo ook bij deze. 
Advertorial
DRIEBERGEN Een vrouw is zondagmiddag gewond geraakt in een woning aan Marter in Driebergen na een val van de trap. Ambulance, traumahelikopter en brandweer kwamen met spoed ter plaatse.
MAARN Een ambulance die zaterdagmiddag 18 april onderweg was naar een melding is vast komen te zitten toen deze over een onverharde weg reed. Het gebeurde aan de Plattenberg in Maarn. De brandweer moest met een hulpverleningsvoertuig ter plaatse komen om de ambulance weer los te trekken. 
Advertorial
DOORN Van Veldhuizen womenswear heeft alles in huis om warm de winter door te komen. Van stijlvolle mantels tot behaaglijke jassen, aan te vullen met warme...
DOORN Een groep personen heeft woensdagavond geprobeerd de uitkijktoren in de Kaapse Bossen op te blazen. 
DOORN De brandweer moest in de nacht van vrijdag op zaterdag in actie komen om een paard te redden. Het dier was door onbekende oorzaak in een half-leegstaand zwembad in Doorn terecht gekomen en kwam hier niet meer uit.
Advertorial
MAARN Zorgverleners Marco Meurs en Jelke Fokkinga wilden dat dagcentrum De Regenboog het predicaat fairtrade zou krijgen. Ze dienden een aanvraag in bij...
OVERBERG Bij een woonboerderij aan de Spoorlaan in Overberg woensdagmiddag een drugslab ontmanteld.
HEUVELRUG De politie in de Utrechtse Heuvelrug vroeg zondagavond met spoed om hulp bij het identificeren van een verkeersslachtoffer in Driebergen.
HEUVELRUG Vorig jaar werden 34 jongeren (8,9 per duizend jongeren) uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug naar Halt verwezen na een overtreding. Dat is een daling van 6 procent ten opzichte van 2018, toen 36 jongeren naar Halt moesten. Daarmee gaat Utrechtse Heuvelrug in tegen de landelijke trend.