Corona

DRIEBERGEN De Korfbal League, waarin ook Dalto uitkomt, bestaat komend seizoen niet uit elf, maar twaalf ploegen. Het KNKV nu ook Oost-Arnhem een plekje gegund. 
HEUVELRUG De versoepeling van de coronamaatregelen heeft steeds meer positieve effecten voor verenigingen en sporters. Zo hoeven jongeren van 13 tot en met 18 jaar minder afstand te houden bij het sporten, gaan kantines waarschijnlijk per 1 juli weer open en is vanaf die datum ook binnensport weer mogelijk.
Advertorial
UTRECHTSE HEUVELRUG (ANP) Sportscholen en sauna's mogen onder voorbehoud op 1 juli weer open en niet pas op 1 september. Dat heeft premier Mark Rutte gezegd na overleg met het crisisteam van het kabinet. Hetzelfde geldt voor de kantines van sportclubs en andere verenigingen en voor casino's.
HEUVELRUG (ANP) Amateurclubs in het voetbal met een licentie om wedstrijden van FOX Sports uit te zenden in hun kantine, hoeven over de periode van 15 maart tot en met 31 augustus niets te betalen. De zakelijke tak van de betaalzender heeft besloten over deze periode niet te incasseren om een deel van de financiële zorgen weg te nemen bij de...
Advertorial
DOORN Van Veldhuizen womenswear heeft alles in huis om warm de winter door te komen. Van stijlvolle mantels tot behaaglijke jassen, aan te vullen met warme...
HEUVELRUG (ANP) Sportkoepel NOC*NSF is teleurgesteld dat de sportkantines van buitensportaccommodaties nog niet open mogen. De organisatie juicht het daarentegen toe dat het Outbreak Management Team (OMT) zich gaat buigen over een eerdere openstelling van binnensportaccommodaties.
Advertorial
MAARN Zorgverleners Marco Meurs en Jelke Fokkinga wilden dat dagcentrum De Regenboog het predicaat fairtrade zou krijgen. Ze dienden een aanvraag in bij...
HEUVELRUG (ANP)  Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal bij de KNVB, heeft moeite met het kabinetsbesluit om pas publiek toe te staan bij voetbalwedstrijden als er een vaccin tegen Covid-19 is ontwikkeld. Volgens hem heeft de regering te vroeg hierover een standpunt ingenomen.
HEUVELRUG Waar het normaal gesproken bij de Heuvelrugse sportverenigingen een drukte van belang is, was het de afgelopen weken akelig stil. Besturen zoomden nog met elkaar en via nieuwsbrieven werden de leden op de hoogte gehouden. Maar trainingen en wedstrijden waren niet toegestaan. De maatregelen rondom de coronacrisis waren daarin...
DRIEBERGEN De Nederlandse hockeybond KNHB heeft alle competities van dit seizoen beëindigd. Er worden geen kampioenen uitgeroepen. Geen club promoveert of degradeert. Dat heeft de hockeybond dinsdagavond bekend gemaakt naar aanleiding van de kabinetsbesluiten over de verlenging van de corona-maatregelen.