112

LEERSUM Na de plofkraak bij de Rabobank aan de Hoflaan in Leersum heeft een oplettende getuige kledingstukken aangetroffen langs het fietspad aan de Rijksstraatweg in de richting van Doorn. De kledingstukken lagen ter hoogte van de begraafplaats. De melder had de kleding daar rond 7.30 uur gezien, maar toen de politie een onderzoek instelde,...

HEUVELRUG Bij twee woningen in Doorn en één woning in Maarn is afgelopen donderdag 9 januari ingebroken. Dat meldt de politie op twitter.

Advertorial

DOORN Bij een woning aan de Vermeerlaan in Doorn is in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken. De twee inbrekers werden net na 24.00 uur overlopen en sloten meteen op de vlucht.

DOORN Bij zorginstelling Het Zonnehuis aan de Bergweg in Doorn is in de nacht van zondag op maandag een inbraak geweest. De daders zijn op heterdaad betrapt, en zijn na een achtervolging ingerekend in Elst. 

Advertorial
DOORN Van Veldhuizen womenswear heeft alles in huis om warm de winter door te komen. Van stijlvolle mantels tot behaaglijke jassen, aan te vullen met warme...

DRIEBERGEN Op de Sint Hubertuslaan in Driebergen heeft in de avond/nacht van zaterdag op zondag een woninginbraak plaatsgevonden. Het incident gebeurde tussen 18.45 en 00.30 uur. 

MAARN De politie heeft voor het eerst in maanden weer een melding van een woninginbraak in Maarn ontvangen.

Advertorial
MAARN Zorgverleners Marco Meurs en Jelke Fokkinga wilden dat dagcentrum De Regenboog het predicaat fairtrade zou krijgen. Ze dienden een aanvraag in bij...

MAARSBERGEN Een brand heeft in de nacht van maandag op dinsdag een schuur in Maarsbergen in as gelegd. De brand woedde bij een boerderij aan de Haarweg en er was sprake van enorme rookontwikkeling.

[MAARN] De Brandweer is zondagavond tegen zeven uur gealarmeerd voor een uitslaande brand aan de Vinkebuurtweg in Maarn

MAARN In het pand van het voormalige Meubin aan de Amersfoortseweg werd vanavond een grootschalige oefening gehouden. De brandweer van Maarn-Maarsbergen oefende samen met de brandweer Doorn met een brandinzet.