• Landgoed Kraaybeekerhof

    @Kraaybeekerhof

Antropia opent Pop-up restaurant op Kraaybeekerhof

09-10-2019, 09:45 | Lezersnieuws | Afdeling

DRIEBERGEN - Cultuur- en congrescentrum Antropia uit Driebergen opent op zaterdag 12 oktober een Pop-up restaurant op Landgoed Kraaybeekerhof. Deze unieke Pop-up locatie zal tot en met december geopend zijn voor gasten en cursisten. Het is een mooie (tijdelijke) invulling van culinaire dienstverlening op het bijzondere landgoed, waar het restaurant sinds afgelopen zomer gesloten is. Antropia ziet het belang van het biodynamische landgoed en wil op deze manier de zalen en het restaurant openhouden voor publiek.

“We gaan door de week open voor koffie, thee, lunch en een aangeklede borrel,” vertelt bio- kok Eric van Veluwen van Antropia die zelf bij Kraaybeekerhof achter het fornuis gaat staan. “Op zaterdag serveren we een menu van de chef; waarbij vanzelfsprekend de biodynamische groenten van het landgoed een centrale rol innemen.” Antropia focust zich voornamelijk op de zakelijke gasten en dit biedt het congrescentrum de kans om zich van een andere kant te laten zien. Bovendien is het bijna een symbiose. Beide bedrijven hebben het biologische gedachtengoed hoog in het vaandel; eerlijke producten, seizoensgebonden en met oog voor mens en milieu. Dat spreekt zowel gasten van Antropia als gasten en cursisten van Kraaybeekerhof aan.

“Het is een prachtige aanvulling voor beide,” aldus biologisch chef-kok Eric van Veluwen, “het landgoed kan biodynamische groente produceren voor zowel Kraaybeekerhof als voor Antropia. We willen op deze manier zowel de zakelijke en/als particuliere gast van dienst zijn.”

Locatie: Landgoed Kraaybeekerhof Diederichslaan 25, Driebergen

Openingstijden pop-up restaurant:
woensdag t/m zondag van 11.00 uur tot 18.00 uur
zaterdag ook ‘s avonds (6-gangen uit de biologische groentetuin)

Voor meer informatie: www.kraaybeekerhof.nl/restaurant