• In deze tijd is beeldbellen voor onze bewoners van groot belang. Prestop leent een prachtig scherm aan woonzorgcentrum Beatrix.

    QuaRijn
  • Onze bewoners van Het Zonnehuis hebben een heleboel heerlijke chocolade en andere lekkernijen gekregen van de HEMA.

    QuaRijn

Hartverwarmende acties voor onze bewoners en medewerkers

24-04-2020, 15:56 | Lezersnieuws | Alexandra Pak

De afgelopen weken is er door velen van u gedacht aan onze bewoners en zorgmedewerkers van Beatrix, Het Zonnehuis en De Ridderhof gedacht. Zo ontvingen zij prachtige bloemen kaarten, handcrèmes, taarten en andere lekkernijen. Ook genieten onze bewoners van allerlei hartverwarmende optredens en stoepkrijttekeningen voor het gebouw. Daarvoor willen wij u hartelijk bedanken! Al deze initiatieven zijn van grote waarde in deze onzekere tijd en worden door iedereen enorm gewaardeerd.

Uw steun in goede banen leiden
Om alle acties zo goed mogelijk in banen te leiden en de veiligheid voor onze bewoners te waarborgen, willen wij u vragen om rekening te houden met onderstaande richtlijnen:

Wilt u iets organiseren? Bijvoorbeeld een muziekoptreden? Neem daarvoor contact op met onze leefpleziercoaches van QuaZin. Mail naar quazin@quarijn.nl. Zij helpen mee in de organisatie en denken graag met u mee.

Onze woonzorglocaties zijn gesloten. U kunt natuurlijk van een afstand zwaaien, maar het terrein mag helaas niet worden betreden.

Wilt u iets afgeven voor bewoners en/of medewerkers? Neem dan contact op met de betreffende locatie om vooraf afspraken te maken.

Voor kaarten kunt u gebruik maken van de bestemde bakken die staan aan de voorzijde van de woonzorglocatie.

Wij danken u nogmaals namens onze bewoners voor alle positieve bijdragen en vragen u hier vooral mee door te gaan!