• vlnr: Hans van den Bosch, Dick van Ginkel, Roosmarie Beenhackker, Peter van den Brink, Louis Drabe, Adriaan Janssen. Niet op de foto Floriaan de Beer

    Hans van den Bosch
  • Programma Singalong Markies van Carabas

    Hans van den Bosch

SINGALONG OP DE UTRECHTSE HEUVELRUG

12-03-2020, 21:31 | Lezersnieuws | Hans van den Bosch

Muzikaal talent van de Utrechtse Heuvelrug ging weer helemaal los op het meest sfeervolle poppodium van Driebergen. Afgelopen zaterdag was het opnieuw volle bak aan de Traay bij eetcafe De Markies van Carabas. Van jazz, blues, rock & roll, reggae, schlagers, Hollandse levenslied tot top 40 hits begeleid door vocals, gitaren en mondharmonica. Deze keer met live optredens van Floriaan de Beer, Adriaan Janssen, Roosmarie Beenhackker, Dick van Ginkel en Peter van den Brink. 
Aansluitend een muzikale pubquiz & guilty pleasures in een singalong met de gasten. Een heerlijk dinerarrangement van gastheren van de Markies van Carabas maakte de avond compleet. Onder de bezielende leiding van Hans van den Bosch, Hans Off the Wall & Louis Drabe van POP Opleiding Midden Nederland ging het dak eraf! Ook zin in een avondje los, lachen, lallen en lekker eten of wil je de volgende keer zelf ook het podium op? Bel 06- 223 757 93 voor meer info.