• Bas Verheijden (MAESTRO logo)

    Carien de Zwaan
  • Maarten Koningsberger & Atlantic Trio

    maaike eijkman

Gratis streamconcert MAESTRO´svanDICHTBIJ

11-05-2020, 12:21 | Lezersnieuws | Bas Verheijden

Op 20 mei om 19.30 uur geeft pianist Bas Verheijden samen met zijn pianotrio Atlantic Trio en de internationaal beroemde Leersumse zanger Maarten Koningsberger een BEETHOVEN 250 - concert dat gratis via livestream te volgen zal zijn. Ook nu is muziek van vitaal belang, vinden Koningsberger & Atlantic. Vandaar dat ze het publiek graag langs digitale weg een avond meenemen in een programma vol verrassende muziek van Beethoven, die 250 jaar geleden werd geboren.

Omdat het tijd wordt in oplossingen in plaats van problemen te denken, gaat de serie MAESTRO’svanDICHTBIJ de komende tijd de concerten streamen. Als het weer kan, zullen er ook weer live-concerten worden opgestart waarbij er in een veilige anderhalvemeter-setting met weinig publiek twee concerten op een dag kunnen plaatsvinden. Wie liever thuis wil blijven, kan dan nog steeds via livestream meegenieten: mooie muziek van (iets minder) dichtbij blijft de missie van de kamermuziekserie van initiatiefnemer Bas Verheijden.

Op woensdag 24 juni komt bariton Hans Pieter Herman met het liedrecital “Pace non trovo”. Dat is waarschijnlijk het eerste optreden waarbij weer publiek aanwezig kan zijn.

Voor de livestream van 20 mei en meer informatie, zie www.basverheijden.com