• The Vision, een foeragerende bergnimf achter een fakkellelie in Peru

    Jan van der Greef

Gratis webinar van Natuurfotograaf Jan van der Greef

11-06-2020, 16:57 | Lezersnieuws | Jetske Van der Greef

Driebergen, Jan van der Greef is internationaal bekend als wetenschapper en gepassioneerd natuurfotograaf. De schoonheid van de natuur heeft hem naar verre plaatsen over de gehele wereld gebracht, ondanks zijn fysieke uitdaging door polio op jonge leeftijd. Zijn handtekening in de natuurfotografie is het vangen van emoties en de essentie van de natuur.

Op 16 juni om 10.30 uur en op 18 juni om 19.00 uur geeft Jan online via het Magazine  Natuurfotografie een gratis webinar over symbolische natuurfotografie. Hij laat zien hoe krachtige beeldtaal het onbeschrijfelijke communiceert en welke technieken hij daarvoor gebruikt. Hij neemt ons mee aan de hand van zijn recente natuurervaringen en zijn nieuwste boek Voorbij de Eenheid (Beyond Oneness, bridging the seen and the unseen). Deze presentatie is kosteloos toegankelijk voor iedere belangstellende.
Inschrijven kan via deze link
https://magazine.natuurfotografie.nl/webinars/  

Daarnaast heeft hij zich onlangs verbonden aan de Photography Experts Online (https://www.photographyexperts.com/jan-van-der-greef).
Dit Engelstalige platform biedt een ieder, waar ook ter wereld, de mogelijkheid om zijn inspirerende presentaties bij te wonen.
www.janvandergreef.com.