Glasvezel in Maarn, Maarsbergen en Overberg is dichterbij dan ooit!

06-05-2020, 16:46 | Lezersnieuws | Annefré Lip-Hulst

Glasvezelcampagne voor supersnel en stabiel internet

DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Maarn, Maarsbergen en Overberg. Als 35% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 13 juli 2020 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders komt er glasvezel.

 

DELTA Fiber Netwerk begrijpt dat de inwoners in deze onzekere tijden door het coronavirus veel andere zaken aan hun hoofd hebben. Maar juist in deze tijd, nu het hele gezin thuis is, kinderen online les krijgen en veel mensen thuiswerken, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt iedereen verbonden met elkaar.

 

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd

Inwoners in Maarn, Maarsbergen en Overberg die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Op gavoorglasvezel.nl kan een postcodecheck worden gedaan om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod.

 

Over DELTA Fiber Netwerk

DELTA Fiber Netwerk (voorheen Glasvezel buitenaf) is onderdeel van DELTA Fiber Nederland, het moederbedrijf van de telecomaanbieders DELTA en Caiway. DELTA Fiber Nederland is eigendom van de Zweedse investeerder EQT. Inmiddels de grootste glasvezelprovider van Noord-Europa. DELTA Fiber Netwerk legt voortdurend nieuwe netwerken aan, voornamelijk in Randstedelijke gebieden en plattelandsregio’s. Al meer dan 650.000 woningen en bedrijven zijn aangesloten en hebben de beschikking over snel internet.

 

Kijk voor meer informatie op gavoorglasvezel.nl.