• Organisator MAccc 2020 in haar atelier met affiche MAccc

    Mara Jonker

online kunstzinnige wedstrijd met finale expositie in doorn

24-04-2020, 15:30 | Lezersnieuws |

MAccc 2020 is een creatieve kunstzinnige wedstrijd speciaal in het leven geroepen om de huidige lockdown periode zo zinvol en aangenaam mogelijk te maken.

MAccc Modern Art challenge contest corona
Verban corona - blijf thuis - doe mee!

MAccc 2020 is een sociaal project zonder winstoogmerk. Deelname is gratis. Georganiseerd door Galerie Novia in Doorn, ondersteund door bewoners, organisaties en ondernemers binnen de Utrechtse Heuvelrug.

Een wedstrijd ter stimulatie van het maken van moderne kunst. Iedereen kan deelnemen, jong en oud, beginners en gevorderde, hobbyisten en (semi)professionals met alle beeldende uitingsvormen en expressiemiddelen.

De online wedstrijd duurt 5 maanden, van 1 april – 1 september 2020, met in oktober de eindexpositie in Doorn.
Elke maand een thema ter inspiratie en een jurybeoordeling. De winnaars krijgen een tegoedbon om tijdens de expositie in oktober een cadeau uit te zoeken.
In september zal het publiek uit de thema winnaars de MAccc 2020 winnaars kiezen.
Deze winnaars krijgen een verkoopexpositie in oktober 2020 en een mooie prijs, zoals een tegoedbon van een lokale ondernemer.

Deelnemers kunnen per maand meedoen, al naar gelang de keuze voor het thema. Ze kunnen het inschrijfformulier van de website galerienovia.nl/maccc/ downloaden. Het ingevulde formulier kunnen ze vervolgens samen met een foto van het werk inzenden. De foto wordt geplaatst op de website en op diverse pagina's van facebook en instagram.