• Opbouw Koningsdag Leersum

    I. Verhagen

Einde van een tijdperk: oranjebestuur Leersum stopt

18-04-2020, 15:43 | Lezersnieuws | Itje Verhagen

Beste inwoners van Leersum. 

Door alle maatregelen rondom het Coronavirus heeft de Oranjevereniging Leersum moeten besluiten alle geplande activiteiten in de eerstkomende periode te laten vervallen. 
Dit betekent, geen ouderenochtend, geen kinderdisco, geen koningsdagprogramma, geen 4 en 5 mei aktiviteiten. De ingehuurde materialen en artiesten hebben we moeten annuleren. 

Omdat het bestuur ook heeft aangegeven hun bestuurlijke taken neer te leggen na 5 mei dit jaar betekent het dat het erop zit voor dit bestuur. Vele jaren hebben we met veel plezier het programma vormgegeven. Van het programma op Koningsdag tot aan de sinterklaasintocht aan toe. Vele avonden van ‘even bij elkaar komen’ om de planning strak te houden zijn over. Ieder jaar de spanning van ‘hoe is het weer’!, De soms lange, maar toch o-zo gezellige koningsdagen zijn voorbij. Wat hadden we dit jaar graag nog 1 keer alles willen doen maar het is wat het is.... 

We willen de jarenlange donateurs, sponsoren, helpende handen en adverteerders bedanken voor de advertenties, hulp, ondersteuning en donaties in welke vorm dan ook. We hopen van harte dat een enthousiaste groep mensen het bestuur overneemt zodat er  weer een mooi programma neergezet kan worden voor de Leersummers in de nabije toekomst en daarna!