• Pink Panthers in actie

    Rugby-Shots

RC The Pink Panthers trots op groei niveau en aantal leden

27-02-2019, 08:26 | Lezersnieuws | Zoë

Rugbyclub The Pink Panthers heeft tot nu toe een seizoen om trots op te zijn!  Beide heren teams van RC The Pink Panthers staan momenteel bovenaan in de competittie en dat betekent voor beide teams een promotie naar de volgende klasse. 

Dit seizoen zijn de nodige veranderingen bij de senioren doorgevoerd. Na een aantal jaar gewerkt te hebben aan de groei in de breedte was het tijd om de focus te verleggen naar prestatie van de teams. Er is gekozen voor een jong trainerskader met beperkte ervaring als trainer maar een indrukwekkende rugbycarriere.  Hoofdtrainer Krijn Twigt heeft namelijk in het Nederlands Rugby team gespeeld. Hij wordt ondersteund door Xander van Mourik en Jeffrey Nuijten. Beide heren zijn ook ervaren spelers. Wekelijks zetten zij met zijn drieeën technisch sterke trainingen neer en werken zij aan motivatie, betrokkenheid en discipline binnen de spelersgroep. Dit allen met goed resultaat! Zowel het eerste als het tweede team hebben tot noch toe een erg sterk seizoen achter de rug.  Voorzichtig kijken wij met elkaar al uit naar een eventuele kampioensschap.

Er staan nog een aantal spannende wedstrijden op het programma! Aanstaande 10 maart speelt Pink Panthers 1 tegen Den Haag om 14:30 uur. U bent allemaal van harte welkom om te komen kijken!